Voor veel mensen is een reünie een hele leuke gelegenheid om oude herinneringen op te halen met oude klasgenoten, collega’s of vrienden. Daarom is het belangrijk dat bij een reünie alle genodigden ook echt komen want als niet iedereen er is, is de reünie verre van compleet.

 

 

Het is belangrijk om een uitnodigingskaart te sturen naar alle mensen die naar de reünie moeten komen. Op de uitnodigingskaart reünie zet u gegevens over wanneer, waarom, waar en hoe de reünie precies gaat plaatsvinden. Een reünie is vaak een gelegenheid die gegeven wordt in een plek die gelinkt is aan de reünie wat de reünie nog extra speciaal maakt.

Laat daarom op de uitnodigingskaarten reünie al zien hoe leuk de reünie gaat worden en wie of wat er allemaal gaan komen! Dit kunt u doen door de uitnodigingskaarten voor de reünie zelf te ontwerpen van binnen en van buiten, maar uiteraard kunt u ook gewoon een kant en klare uitnodigingskaart versturen.

Uitnodigingskaarten reünie
Uitnodigingskaarten reünie

Hoe dan ook is de binnenkant net zo belangrijk en misschien zelfs wel belangrijker dan de buitenkant van de uitnodigingskaarten. Op de binnenkant kunt u namelijk door middel van een leuke uitnodigingstekst ervoor zorgen dat alle genodigden van de reünie ook daadwerkelijk zullen komen. Tevens kunt u op een uitnodigingskaart van een reünie precies aangeven waar, wanneer en waarom de reünie plaatsvind.

Heeft u een jaarlijks terugkomende reünie? Stuur dan ook een leuke uitnodigingskaart om de jaarlijkse reünie aan te kondigen of om een specifieke datum vast te stellen. Een uitnodigingskaart zorgt toch net even voor dat beetje extra als uitnodiging en daarom hebben wij hieronder verschillende uitnodigingsteksten en gewone leuke teksten betreffende een reünie neergezet die u op een uitnodigingskaart voor een reünie kunt zetten.

Bekijk de uitnodigingskaart teksten voor een reünie kaart hieronder.

Tekst uitnodigingskaart reünie
Tekst uitnodigingskaart reünie

Teksten uitnodigingskaarten reünie:

 • Bij het afscheid worden herinneringen geboren. Welke herinneringen heb jij nog? Kom ze delen op de reünie.
 • Herinneringen zijn de parels op de bodem van de levens zee.
  {naam school, bedrijf} wil je van harte uitnodigen voor de reünie van {noem bijvoorbeeld groep acht, klas twee, jaar}. De reünie zal beginnen om {tijd}.
 • Op [datum] wordt de reünie gehouden van groep […] van basisschool […] te […]. Het lijkt ons allemaal erg leuk wanneer iedereen komt. Tijdens een reünie worden er verhalen uitgewisseld en zien jullie elkaar na jaren weer eens terug. Op wie was jij toen verliefd? Zou jij dat nu worden? Tijdens de reünie op [datum] hopen wij jullie allemaal te zien op [adres] vanaf [tijd] tot ongeveer [tijd].
 • De klas van {jaartal} komt weer bijeen en daar hoor jij bij!
  Kom je herinneringen en ervaringen delen op de reünie van {school, bedrijf}!
 • Op {dag, datum, tijd} houdt {school, bedrijf} een reünie voor alle mensen van het jaar {jaartal}. Kom je ook?
 • Familie, iets belangrijks voor altijd.. Familie, dat wil je nooit kwijt. Om de banden niet verloren te laten raken, Willen wij een afspraakje maken. Familie is tenslotte iets waarop je kunt bouwen, Vandaar dat wij op een mooie samenkomst vertrouwen. Datum: Plaats: Meenemen: jezelf en een goed humeur
 • Familie is het belangrijkste wat je bezit. Maar meestal krijg je ruzie of veel verdriet. Of weet je niet meer hoe het allemaal zit. Maar familie heb je ook om te troosten. Ze steunen je overal waar je ook bent. Ook al zit je in het zuiden of in het oosten. Weet dat ze altijd aan jou kant zullen staan. Wat er ook gebeurt. Want zij hebben jou hier op de wereld laten bestaan. Ook al wordt je soms boos als er iemand zeurt. Familie liefde is toch het belangrijkste in het leven. En zorg ook dat jij hun liefde zult geven.
 • Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor de reünie op 3 spetember a.s. bij TTC Kluis / Geleen.

Uitnodigingskaart reünie teksten:

 • Er zijn momenteel 63 personen die hebben aangegeven dit een leuk initiatief te vinden en er graag bij willen zijn, op 3 september.
 • Zijn er oud deelnemers/leden zowel van TTV Ravensbos als het Tafelenniskamp die er dolgraag bij willen zijn laat ons dat weten met mailadres, dan zullen wij hun alsnog een uitnodiging mailen.
 • Beste oud trainers,trainsters,begeleiders,deelnemers,deelneemsters van het Tafeltenniskamp Ravensbos 1978-1993, het belooft een leuke en herinneringrijke reünie te worden!
 • Twaalfenhalfjaar, het lijkt bijna onwaar,
  en de groep is helemaal uit elkaar.
  Vandaar dat wij een reünie organiseren om de hele groep weer eens bij elkaar te krijgen!
 • Over een goede klas valt geen boek te schrijven. Vandaar een reünie om alle gedachten nog eens op te halen!
 • Het verleden en de toekomst inspireert ons om de reünie te houden van groep [..] van het schooljaar […] van de school […]. Wij kunnen terug in de originele klas waar wij elkaar voor het laatst hebben gezien en kunnen de hele avond bijpraten. Wist jij nog op wie jij toen verliefd was? Kom allemaal en jullie zullen zeker terug gaan in de tijd! De reünie wordt gehouden op [datum] van [tijd] tot [tijd] aan de [locatie]. Tot dan!
 • “The best thing to hold onto in life is each other” (Audrey Hepburn).
  Vandaar dat we een klassenreünie organiseren!
 • Verleden – heden – toekomst…
  Kom je ook naar de reünie om te kijken waar iedereen nu is uitgekomen?

Reünie teksten uitnodigingskaarten:

 • DATUM hebben wij allemaal al 10 jaar ons diploma,
  Wat zal iedereen na zoveel jaar toch nu doen?
  Daarom willen wij een reünie organiseren en
  feesten tot diep in de nacht,
  Wat had je anders verwacht?
  Wij nodigen jullie uit voor een feest hier,
  al etend, drinkend en dansend maken we gegarandeerd veel plezier
 • Een klasgenoot geweest voor 5 jaar,
  dat is niet zomaar iets.
  We zijn nu al lang allemaal uit elkaar,
  en dat vraagt om een reünie!
  Wij vieren op DATUM om TIJD feest,
  zorg ervoor dat je er bent geweest!
 • Het koperen huwelijk, daarop moet worden geproost!
 • Op vrijdag 30 november 1975 behaalden wij allen ons diploma! We zien u graag op de reünie om dit met elkaar nogmaals te vieren.
 • Max en Laura gaan trouwen en willen de hele oude klas erbij hebben! Wij nodigen je uit om dit op vrijdag 19 mei samen met ons te vieren op de bruiloft en reünie viering!
 • Jaren geleden hebben jullie voor het laatst in de schoolbanken gezeten. Wordt het niet eens tijd om terug te gaan naar de basisschool? Alle klasgenootjes van toen zijn inmiddels vele jaren ouder geworden. Sommige zelfs ouders! Kom naar de reünie van de basisschool […] op [datum] van [tijd] tot [tijd]. Je kunt feestelijk gekleed komen. Wij zorgen voor de nodige hapjes en drankjes. Hiervoor vragen wij 4 euro vergoeding. Dit kan bij binnenkomst in de pot worden gestopt. Wij hopen jullie allemaal te kunnen zien! Wij hebben er zeker zin in!!!
 • Op 4 januari geven wij een reünie voor onze oude klas, kom jij ook? Aanhang mag uiteraard gewoon mee.
 • Jullie zijn uitgenodigd op de reünie voor klas 7A van jaar laag 1960
 • Het is alweer 12,5 jaar geleden dat wij ons diploma hebben behaald. Kom met ons proosten op de reünie en laten we samen de oude tijden herbeleven.
 • Op 20 september is het alweer 25 jaar geleden dat wij een klas waren! Uiteraard willen wij dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom geven wij een groot reünie feest voor de hele klas!
 • Na 25 jaar is het wel eens tijd voor een hereniging van de klas. Komen jullie ook naar de hereniging van groep […]?

Uitnodiging reünie tekst:

 • Wij nodigen je uit voor de reünie van de jaar laag 7 van basisschool de NAAM op DATUM, TIJD, PLAATS
 • Geweldig dat jullie deze stap opnieuw hebben genomen. We wensen jullie een geweldige huwelijksdag! Geniet er volop van!’
 • ‘Wij willen jullie al het geluk van de wereld wensen in persoon! Komen jullie daarom ook naar de reünie van de Zwarte school Rotterdam?
 • De wereld is mooier na het meemaken van een reünie.
 • Sommige kaarten zijn gemaakt
  Van perkament of zijde
  Maar deze kaart is speciaal gevuld…
  Met heel veel liefs voor jullie beide
  Komen jullie ook naar de reünie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *